27 травня 2016 р.

Чому у Трускавці "пролетів" гастрономічний базар?

Опублікував о 17:06 Трускавецьке телебачення

У час Великоднього періоду у Трускавці функціонував гастрономічний ярмарок. Наміри влади були благі - поповнити бюджет міста. Було навіть попередньо підраховано, що прибуток від функціонування гастрономічного святкового ярмарку має скласти 150 тисяч гривень. Однак, дохід навіть приблизно не відповідав цій цифрі. Торговці ринку не на камеру просто обурювалися, як вони влетіли в копійку. Львів'яни говорили, що у себе біля оперного театру мали б у кілька разів більший дохід. А в центрі туристичної інформації невдачу з функціонуванням ринку пов'язали з погодними умовами.

Немає відповідей на "Чому у Трускавці "пролетів" гастрономічний базар?"

Написати відповідь